IMG_6157.JPG

WIE ZIJN WIJ?

Bed & Broodje Ouddorp

Er was eens... een gezinnetje van vier; wij zijn Nordin, Ingrid, Ilias &  Senna en wonen sinds 2015 in het mooie Ouddorp aan zeeHet was fijn wonen 'op' het schiereiland Katendrecht, een authentieke wijk in Rotterdam, maar toch wilden we graag landelijker met een 'echte' tuin. 

Tijdens het online speuren kwam een boerderij uit 1917 steeds terug in de resultaten, uiteindelijk gingen we uit nieuwsgierigheid, toch kijken, om het 'uit ons systeem te krijgen' en, tegen alle verwachtingen in, snel zagen we beiden al snel de potentie en werden met name 'verliefd' op de grote 'bostuin', met kronkelige paadjes, mooie struiken, bloemen met vlinders & zoemende bijen en ook nog een weids uitzicht. Plus,  in de zomer zie je de witte zeilen van de zeilbootjes op de Grevelingen voorbij komen.

We wonen hier een paar jaar...inclusief bijna 3 jaar verbouwen, wat is het mooi geworden! De deuren van onze B&B zijn september 2017 geopend; Ruime, frisse vakantiehuisjes met een privé opgang, zonnige tuin met eigen zitje, hangmat & verwarmde buitendouche op slechts 15 fietsminuten van het Noordzeestrand, 10 fietsminuten van het Grevelingenmeer en 5 fietsminuten van het centrum van Ouddorp. 

Echt een droomplek, kom je snel eens kijken?

Groetjes Nordin & Ingrid

Onze oude boerderij nog in bedrijf als varkensboerderij, gekregen van onze buren

Onze B&B gefilmd in de winter van 2017-2018 door onze overbuurvrouw

Senna heeft iets nieuws te vertellen, zomer 2018

  • email-envelope-outline-shape-with-rounded-corners_318-49938
  • Black Facebook Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Bed en Broodje Ouddorp

Bed & Broodje Ouddorp l Oudelandseweg 13 l 3253 LN Ouddorp l Tel: +31 (0)6 18728579 l info@bedenbroodjeouddorp.com